Ενεργειακά τζάκια schmid.

Ενεργειακά τζάκια schmid – Ποιότητα Made in Germany!

Τεχνολογία που μπορείτε να βασιστείτε.

Κάτω από το σύνθημα “The passion of fire”, η Schmid Feuerungstechnik είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στο Bissendorf η οποία παράγει ενεργειακά τζάκια σε απαιτητική ποιότητα  και όλα “Made in Germany”.

Όταν πρόκειται για την τεχνολογία καύσης, δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς! Η ευαισθητοποίηση υψηλής ποιότητας, ανήκει στην εταιρική μας φιλοσοφία.

Τα ενεργειακά τζάκια schmid παρέχουν θερμική απόδοση που ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το μέγεθος του χώρου εγκατάστασης.  Ως εκ τούτου, θα βρείτε στη σειρά προϊόντων μας τζάκια με απόδοση θερμότητας 5-20 kW. Χαρακτηρίζονται από πολλές  μορφές, όπως στρογγυλεμένες, πολλαπλές όψεις ή εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μια εξωτερική σύνδεση αέρα για να κατευθύνουν τον αέρα καύσης στο ένθετο τζάκι. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει ασφάλεια επειδή ο αέρας που χρειάζεται η φωτιά δεν εισέρχεται από το δωμάτιο.

Διπλά τζάμια (προαιρετικά). Το διπλό τζάμι παρέχει περίπου 30% λιγότερη εκπομπή θερμότητας μέσω ακτινοβολίας από το τζάμι, υψηλότερη θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης και καθαρό τζάμι για μεγαλύτερη χρονικά περίοδο.

Οι λαβές είναι υψηλής ποιότητας και κατασκευασμένες από συμπαγή μαύρο χάλυβα.

Τα συστήματα και τα ένθετα μας προσφέρουν την τελευταία τεχνολογία. Προαιρετικά διατίθενται πολλά χαρακτηριστικά άνεσης, που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινή χρήση. Τα υψηλής ποιότητας πρότυπα τεχνολογίας, σχεδιασμού και προετοιμασίας συμβάλλουν στη δημιουργία βιωσιμότητας και ικανοποίησης των πελατών.

Επιλέξτε ενεργειακά τζάκια schmid, μέσω διαφορετικών επιλογών για το σωστό μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η εταιρία Schmid έχει πάντα μια λύση. Υποβάλετε το αίτημά σας στο κατάστημά μας.

Μεγάλη γκάμα σε ενεργειακά τζάκια.