ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Οι βιοκλιματικές πέργκολες σχεδιάζονται σύμφωνα με τη φύση. Χρησιμοποιούν φουτουριστική τεχνολογία στο εξωτερικό τους για να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας και για να προστατεύσουν το εσωτερικό από το άμεσο ηλιακό φως, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Συγκεκριμένα, οι βιοκλιματικές μας πέργκολες, έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας έξυπνη τεχνολογία για να επιτρέπουν την είσοδο του φυσικού φωτός και να επιτρέπουν τη διέλευση του αέρα ενώ παράλληλα παρέχουν αποτελεσματική σκίαση από τον ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι ότι, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, η χρήση των brise οδηγεί σε μικρότερη χρήση του κλιματισμού, παρέχοντας παράλληλα αποτελεσματική προστασία από τις βροχοπτώσεις.

Επιπλέον, αυτές οι μοναδικές πέργκολες χρησιμοποιούν το καλοκαιρινό αεράκι για να αερίζουν τους εσωτερικούς χώρους, ανοίγοντας τον ήλιο το χειμώνα και κλείνοντας για σκιά το καλοκαίρι, προσαρμόζοντας το κλίμα 365 ημέρες το χρόνο. Δεν προσφέρουν μόνο πλεονεκτήματα από την άποψη των βέλτιστων επιπέδων φωτισμού και θερμότητας, αλλά είναι επίσης μια 100% οικολογική λύση που χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους για μεγάλη επιτυχία.